Publicat el

23 d'abril: Diada de Sant Jordi

El proper dilluns dia 23 d’abril se celebra una de les festes més tradicionals a Catalunya: la Diada de Sant Jordi, dia del llibre i de la rosa, que la UNESCO ha declarat Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor.

Sant Jordi

El Centre Català de Luxemburg vol convidar tothom a celebrar, també a Luxemburg, aquesta diada. Per fer-ho, res millor que un estand on tingueu la possibilitat de comprar les darreres novetats del llibre en castellà i en català.

El dilluns 23 d’abril de 2007 (Sant Jordi) de les 15.00 a les 20.00 hores al Restaurant Chez Rafael (a la Place de Paris de Luxembourg Ville) hi podreu trobar l’estand de les literatures hispàniques amb una gran oferta de novetats de les literatures espanyola, llatino-americana i catalana, per a infants i per a adults. No faltarà una àmplia oferta de llibres amb un 50% de descompte.

Tots els assistents rebran una rosa com a obsequi de part dels organitzadors. Us hi esperem.

La nit del Dia de Sant Jordi (a partir de les 20.30) tindrà lloc un sopar al mateix Restaurant Chez Raphael.