Publicat el

19 d'octubre: conferència d'Albert Sánchez Piñol

Divendres 19 d’octubre a les sis de la tarda, l’Abbaye de Neumünster acollirà una conferència de l’escriptor Albert Sánchez Piñol.

Aquest antropòleg nascut a Barcelona el 1965 va saltar a la fama el 2002 amb la sorprenent novel.la La pell freda, Albert Sánchez Piñolque es va convertir en un fenomen de vendes. L’entusiasme del públic per aquesta inquietant narració va fer que les edicions i les traduccions se succeïssin. Per exemple, les versions al francès i a l’alemany han tingut molt bona acollida. El 2005, encara en plena efervescència de la primera novel.la, va publicar Pandora al Congo. L’obra no va defraudar les expectatives i continua fent el seu camí per esdevenir un nou best-seller català.

El nou col.laborador del diari Avui no visita Luxemburg només per signar llibres (en alemany i en francès, en català i en castellà) ni per comprovar de primera mà com funcionen les traduccions de les seves obres a les llengües del país. Amb l’ajut d’una pissarra i de la pel.lícula The Queen (de Stephen Frears), ens exposarà la seva particular visió sobre la creació literària.

La conferència estarà interpretada al francès.