Publicat el

Del 14 al 16 de març: Festival des Migrations

El Centre Català de Luxemburg participa enguany, com mana la tradició, a la 25a edició del Festival des migrations, des cultures et de la Citoyenneté que organitza el CLAE. Hi serem presents amb una parada gastronòmica i cultural. Aquest any, organitzarem una degustació de vins però, a més, al nostre recinte podreu trobar informació sobre Catalunya i la llengua catalana, objectes diversos sobre la nostra terra, discs de música catalana i l’amable presència d’alguns socis i simpatitzants del CCL.

25e Festival des Migrations

D’altra banda, serem també presents en l’Espai de Literatures Ibèriques del Saló del Llibre, que aquest any arriba a la vuitena edició. Compartirem taulell d’exposició i venda amb els co-organitzadors del Círculo Antonio Machado i l’Asociación de Amigos del 25 de Abril. Hi trobareu les darreres novetats en català, castellà i portuguès, al costat d’altres obres, amb alguns anys i molt interès. I tot a preus molt raonables.

Els festivals, al recinte de LuxExpo, obren divendres a les 11 del matí i tanquen diumenge a les 19h.

Si voleu donar un cop de mà, sereu més que benvinguts.