Publicat el

Diumenge 12 de setembre: assemblea general i festa de la rentrée

Diumenge 12 de setembre comença la nova temporada del Centre Català. Ho farem amb una equilibrada barreja de tradició i innovació.

Del costat tradicional, ballada de sardanes i dinar de germanor.

Sardanes

Pel costat innovador, aquest any la festa tindrà lloc en un nou escenari: la Place de l’Europe (al barri de Kirchberg de la Ciutat de Luxemburg) per a les sardanes i el restaurant de l’Hotel Meliá per al dinar de germanor. El preu del dinar és de 20 euros i us demanaríem que reserveu, com a molt tard, dimarts dia 7 de setembre. Per fer-ho, escriviu a la nostra adreça de contacte.

Una innovació menor (car es va estrenar l’any passat) és fer coincidir les sardanes amb l’assemblea general del Centre Català. Us recordem que el CCL convoca tots els seus membres a l’assemblea general anual. Aquesta reunió, el mateix diumenge dia 12 a les 11.00 a l’Hotel Meliá, servirà per presentar els comptes de l’exercici 2009, un resum d’activitats i la planificació per al 2011. Necessitem la participació de tothom per tal que el CCL sigui una estructura encara més oberta, més democràtica i més propera als socis i simpatitzants.

Recordem els horaris:

  • 11.00: Assemblea general
  • 12.30: Sardanes
  • 13.30: Dinar

I no oblideu que el dia 18, a les 16.30 a la sala Sang&Klang, hi haurà també una festa de rentrée per a la mainada.