Publicat el 1 comentari

12 d'octubre: conferència d'Oriol Junqueras

Aquest any 2010 i el vinent 2011 es presenten moments d’importància decisiva per a la política espanyola i per a la política catalana. Les eleccions al Parlament de Catalunya poden portar canvis profunds. Les relacions entre Catalunya i Espanya no passen pel seu millor moment. El debat sobre un possible referèndum d’independència de Catalunya és al carrer, igual que la crisi econòmica. Per a parlar-ne, el Centre Català de Luxemburg ha organitzat un cicle de debats amb representants de diferents forces polítiques, que ens exposaran els seus punts de vista sobre la situació actual.

Oriol Junqueras

Ens complau, doncs, presentar la primera conferència d’aquest cicle amb Oriol Junqueras, diputat al Parlament Europeu dins la Coalició Esquerra dels Pobles-Verds per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), a més de regidor a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per ERC.

Aquesta primera conferència se celebrarà el dimarts dia 12 d’octubre de 2010 a les 20.00 hores a la Salle Pétrusse de l’Hotel Parc Belle-Vue, 5 avenue Marie-Thérèse, de la ciutat de Luxemburg.

La conferència serà seguida d’un sopar-debat al restaurant de l’hotel a partir de les 22.00 hores (aproximadament).

És imprescindible fer una reserva per a aquest sopar a l’adreça contacte@ccluxemburg.cat o al telèfon (00352) 691425565.

Un pensament sobre “12 d'octubre: conferència d'Oriol Junqueras

  1. Com és que no va venir?

Els comentaris estan tancats.