Publicat el

14 d'abril: dia del llibre i vernissage de l'exposició de monotips

El proper dijous 14 d’abril celebrarem, amb nou dies d’antelació, el Dia del llibre i de la rosa. Recordeu que la UNESCO ha declarat Sant Jordi, el de veritat, el 23 d’abil, Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor. El Centre Català de Luxemburg vol convidar tothom a celebrar, també a Luxemburg, aquesta diada. I per fer-ho, res millor que una parada on tingueu la possibilitat de comprar les darreres novetats del llibre en castellà i en català, a més de traduccions d’autors catalans a l’alemany i al francès.

monotip_p

La venda de llibres tindrà lloc dijous 14 d’abril de 2011, de les 16.00 a les 20.00 hores al local del Centre Català de Luxemburg (88 Rue de la Semois, L-2533 Luxembourg Ville). Podeu comptar amb una gran oferta de novetats de les literatures espanyola, latino-americana i catalana, per infants i per adults. També tenim en oferta alguns llibres amb un 50% de descompte.

Tots els compradors de llibres rebran, com a obsequi, una rosa. A més, tindran l’ocasió d’encarregar còpies de les fotos dels darrers esdeveniments del CCL (inauguració del local, vernissage de l’exposició de Jean-Jacques Laigre i conferència de Josep Sampera).

Com de costum, l’activitat de venda de llibres culminarà amb un esdeveniment especial. Altres anys hem tingut concerts, sopars i recitals de poesia. Enguany, per afegir una mica de varietat, tindrà lloc el vernissatge de l’exposició de monotips de Sílvia Martínez Palou. A partir de les 20.00, sempre al local del CCL, comptarem amb la presència de l’artista, que ens presentarà la seva obra i ens farà una introducció a aquesta tècnica de gravat.