Publicat el 1 comentari

11 de setembre: festa de la rentrée

El proper diumenge dia 11 de setembre de 2011 se celebrarà a l’Hotel Melià (Place de l’Europe, Kirchberg, Luxembourg Ville) la «Festa de Rentrée» del nostre Centre a partir de les 12.30 hores. D’aquesta manera celebrarem també la Diada Nacional de Catalunya.

La festa consistirà en la tradicional ballada de sardanes, a l’esplanada davant l’hotel Melià. Un cop acabada la dansa més bella que es fa i es desfà, és a dir, aproximadament a les 13.30, tindrà lloc un dinar (bufet) al restaurant del mateix hotel.

El preu és de 20 euros per als socis, 15 per als menors de 12 anys i 30 per a aquells que encara no sigueu socis.

Si voleu participar a aquest dinar ens ho heu de dir abans de dimecres 7 de setembre al vespre. Ho podeu fer enviant un missatge a la nostra adreça de sempre o per telèfon al (00352) 691425565.

No hi falteu!

Un pensament sobre “11 de setembre: festa de la rentrée

Els comentaris estan tancats.