Publicat el

26 de setembre: taula rodona «Conèixer la llengua catalana als països eslaus»

Dilluns 26 de setembre, a les 19.00, al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville). presentarem una taula rodona especial. Porta per títol «Conèixer la llengua catalana als països eslaus» i reunirà tres catalanoparlants realment interessants: tres persones originàries de països d’Europa Central i de l’Est (països eslaus) que s’han acostat a la nostra llengua.

  • Svilena Georgieva-Podlaszewska, de Bulgària
  • Marek Riha, de la República Txeca
  • Aleksandra Tymczewska, de Polònia

Ens explicaran qui són, quins camins els han portat a estudiar el català i quina ha estat la seva experiència en l’aprenentatge d’aquesta llengua i d’algunes de les seves dificultats. Es tracta de tres persones molt diferents entre elles i que tenen moltes coses a dir. Ells ens permetran de descobrir un punt de vista més aviat inesperat sobre la nostra llengua.

Serà un cap de setmana especialment actiu per al Centre Català. Recordeu que divendres tindrà lloc el recital de la poeta Graciela Rincón Martínez i diumenge, l’excursió en bicicleta a Echternach.