Publicat el

13, 14 i 15 d'octubre: concerts de Mannijo i L'Aquari

L’Association Culturelle du Val Sierckois (ACVS) i el Centre Català de Luxemburg organitzen tres nits de música amb els grups Mannijo i L’Aquari. Seran dijous 13 d’octubre a les 20.30 a la Brasserie de Neumünster (Luxembourg Ville), divendres 14 a les 20.30, a la Salle Communale du Moulin de Condé-Northen (a 15 km de Metz, en direcció Boulay) i dissabte 15, sempre a les 20.30, a la 10a edició del «MUSEK & GREECHEN» a la Salle des Fêtes de Sierck-les-Bains.

Mannijo és un grup musical franco-alemany que ha sabut fer descobrir la cançó a un públic ampli. Fundat el 1997, Mannijo és el reflex musical de la passió per la interculturalitat i per una llengua: el fràncic; tot i que, en el seu repertori, n’entren moltes altres: francès, alemany, fràncic mosel·là, luxembourguès, italià, cors, bretó, anglès, occità, català i yiddish.

Els acompanyarà un grup català: L’Aquari. La música d’aquest trio us transportarà. Ha publicat un disc el 2009, resultat de la feina conjunta amb la companyia teatral La Gespa de Palamós. El formen dues veus femenines, Gemma Badosa i Imma Presas, acompanyades al piano per Carles Camós.

Preu: 10 €
Informació i reserves: +352 26 20 52 981