Publicat el

Diumenge 13: Planet 51

El proper diumenge dia 13 de novembre, al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville), us oferirem una tarda de cinema infantil per a tota la família. A les quatre de la tarda tindrà lloc la projecció de la pel.lícula Planet 51. Hi haurà crispetes i sucs per als nens (al mòdic preu de 2 euros).

Recordeu que l’aforament és limitat i que, per tant, us convé arribar puntuals.

Planet 51 és una divertida producció de dibuixos animats dirigida per Javier Abad, Jorge Blanco i Marcos Martínez que va ser nominada a dos premis Goya. Explica la història d’una família d’extraterrestres que veu trasbalsada la seva tranquil.la existència per l’arribada d’una criatura estranya vinguda d’un altre planeta: un home, el capità Charles “Chuck” Baker, astronauta convençut de ser el primer en trepitjar aquell planeta.

Per cert, al novembre tenim previstes moltes altres activitats, entre d’altres, presència al Bicherdeeg de Walferdange, l’enregistrament d’un lipdub i un campionat de Scalèxtric.