Publicat el

18 de desembre: el tió

Encara que sembli mentida, un any més és Nadal… més o menys.

Un simpàtic tió

Però no patiu: aquest any també, el Centre Català de Luxemburg organitza la Festa del Tió. Enguany serà diumenge 18 de desembre a les 16.00. Com a novetat, aquesta vegada no serà a la sala dels darrers anys sinó a l’hotel Melià (1, Park Dräi Eechelen; Luxembourg Ville), en concret a la Sala Goya. El fons de la festa no canvia: tindrem animació infantil, cançons, balls, contes, regals i un gran berenar (per a nens i per a grans). Comptarem amb l’animació d’en Santi Ortiz i el seu espectacle per a tots els públics.

El preu és de 12 euros per als adults i 10 per a nens.

Us demanem que confirmeu la vostra assistència abans de dijous 15 a les 12. En el missatge que envieu a la nostra adreça de sempre, indiqueu el nom i l’edat dels nens que participaran al caga-tió, per permetre’ns de personalitzar el regal.

Recordeu que aquesta setmana hi ha dos esdeveniments més: dilluns 12, lectura pública de Le suicide du phénix et autres événements improbables a les 20.00 a Differdange; i dijous 15, al local del CCL, trobada del Cafè Literari dedicada a Pa negre, d’Emili Teixidor.