Publicat el 2 comentaris

26 d'abril: conferència de Josep-Lluís Carod-Rovira

Dijous 26 d’abril, a les 19.00 hores, acollirem al local (88, rue de la Semois), en Josep-Lluís Carod-Rovira, que ens oferirà una conferència amb el títol «Passat i present de la projecció exterior de Catalunya».

Josep-Lluís Carod-Rovira (Cambrils, 1952) va formar part del Govern de la Generalitat, en dues etapes, com a Conseller en Cap i com a Vicepresident. Des d’aquests dos càrrecs, ha recolzat més que ningú les comunitats catalanes de l’exterior, i el CCL vol reconèixer aquesta tasca.

Filòleg abans que polític, l’home que va conduir Esquerra Republicana de Catalunya als millors resultats electorals de la història recent, sempre s’ha distingit per parlar clar i bé. Coneixedor de primera mà de la política catalana i de la realitat dels catalans de l’exterior, a més de coordinador de la càtedra de Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra, la seva conferència sobre la projecció exterior de Catalunya serà, sens dubte, un dels grans esdeveniments d’aquest any de celebració del 25è aniversari del Centre Català de Luxemburg.

Acabada la conferència, tindrà lloc un sopar. Si esteu interessats a venir, escriviu-nos a la nostra adreça habitual abans de dimecres 25 a les 12 del migdia.

2 pensaments sobre “26 d'abril: conferència de Josep-Lluís Carod-Rovira

  1. espero amb candeletes el o els textes de les faules !!
    que tindré d’esperar molt??

Els comentaris estan tancats.