Publicat el

3 d'octubre: concert de Raimon

El dia 3 d’octubre, a les 20.00 hores, a la sala Robert Krieps de l’Abadia de Neumünster (Luxembourg Ville) tindrà lloc un dels actes principals de la celebració del 25è aniversari del Centre Català: el concert de Raimon.

Raimon

El cantautor de Xàtiva, un dels més representatius de la cançó catalana i un dels més coneguts en l’àmbit internacional, visitarà el Gran Ducat per tercera vegada després del gran èxit que van assolir els seus recitals de 1998 i 2005. Autor d’autèntics himnes com «Al vent» o «Diguem no», a més de gran difusor de l’obra dels poetes catalans d’Ausiàs March a Salvador Espriu, Raimon ens oferirà un concert excepcional que servirà per celebrar els 25 anys del CCL com mereix l’ocasió. Podeu reservar les entrades a partir de la pàgina de Neumünster.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Centre Culturel de Rencontre de Neumünster, la Universitat de Luxemburg i l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.

La següent activitat en el marc del 25è aniversari serà el sopar de celebració, dilluns dia 8. Si no heu reservat, no oblideu fer-ho.