Publicat el

21 de novembre: conferència de Salvador Sedó

Amb la perspectiva de les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 25 de novembre, el Centre Català de Luxemburg ha convidat a la majoria de les forces polítiques que formen part del Parlament de Catalunya a enviar-nos un representant perquè ens expliqui el seu punt de vista sobre la situació actual de Catalunya.

El quart convidat serà Salvador Sedó i Alabart, d’Unió Democràtica de Catalunya. L’escoltarem el dia 21 de novembre a les 19.00 hores al local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville). Sedó és actualment eurodiputat i responsable de les relacions internacionals del seu partit.

Estem a l’espera de la confirmació del representant del PSC, que podria venir després del 25 de novembre.

Aprofitem per recordar que dijous 22 us oferirem un recital de cant i piano, gratuît, al local del CCL per anar tancant l’any de celebració del 25è aniversari del CCL.