Publicat el

6 de desembre: Club del Cinema (i una conferència interessant)

La propera activitat del CCL serà una nova sessió del Club de Cinema, que no s’havia convocat des de la rentrée per acumulació d’activitats en els mesos d’octubre i novembre. Dijous 6 de desembre, a les 19 hores, veurem Manhattan (1979), de Woody Allen, la pel·lícula que ha triat en Màxim Serranos. Recordeu que les projeccions són al local i gratuïtes.

D’altra banda, us informem d’una conferència d’UHY Fibetrust en col·laboració amb KPMG (Barcelona) amb el títol «Nuevas obligaciones fiscales en virtud de la Ley 7/2012 para los funcionarios españoles desplazados en el exterior». Tindrà lloc el dia 5 de desembre a les 18 hores a l’auditori del Banc de Luxemburg (Boulevard 14, Luxembourg Ville). L’entrada és lliure però cal registrar-se. Trobareu més informació en el document adjunt.