Publicat el

16 de desembre: dinar de Nadal i Festa del Tió

El Centre Català de Luxemburg té el plaer de convidar-vos a una activitat doble: un dinar de Nadal i la Festa del Tió. Serà diumenge 16 de desembre a partir de les 12.

Enguany, la tradicional Festa del Tió es presenta acompanyada d’un Dinar de Nadal, que començarà pels volts de les 12, a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands; Luxembourg Ville). Tothom que vulgui assistir al dinar ha de portar alguna cosa per menjar. Per la seva part, el CCL aportarà la beguda. A les 16.30, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb l’animador Jaume Barri, però no faltaran els regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i altres activitats.

Us agrairíem que reservéssiu abans del divendres dia 14 a la nostra adreça habitual. En el missatge que envieu, especifiqueu què portareu per menjar, cosa que ens permetrà coordinar l’organització del dinar. També us preguem que ens envieu el nom i l’edat dels nens que participaran al caga tió per tal de personalitzar el regal.

El preu per a ambdues activitats és de 12 euros. Recordeu que podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber. Evidentment molt millor si veniu a les dues activitats.