Publicat el

21 de febrer: recital de poesia italiana i catalana

L’Istituto Italiano di Cultura i el Centre Català de Luxemburg tenen el plaer de convidar-vos a una lectura de poesia catalana i italiana. L’esdeveniment poètic tindrà lloc dijous 21 de febrer, a les 19.15, al Bâtiment des Sciences (sala BS-003) de la Universitat de Luxemburg (Campus Limpertsberg). La tria de poemes i autors busca il·lustrar com s’han tractat alguns temes a ambdues ribes del Mediterrani. Les lectures seran en llengua original, per permetre que el públic apreciï les similituds d’aquests dos idiomes.

Per part catalana, sentirem poemes de Salvador Espriu (una manera de contribuir a l’Any Espriu, que se celebra enguany), Gabriel Ferrater, Maria Mercè Marçal i Pere Quart. Per part italiana, escoltarem Eugenio Montale, Umberto Saba, Giorgio Caproni i Patrizia Cavalli. Els assistents rebran els textos, per ajudar-los a seguir la lectura.

Trobareu més informació en el document adjunt.