Publicat el

Del 15 al 17 de març: Festival de les Migracions

El cap de setmana del 15 al 17 de març, tenim una cita a LuxExpo, al Kirchberg. Se celebra la 30a edició del Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté, que organitza, com cada any, el CLAE. Festival Migrations Cultures Citoyenneté 2013-_-Fichier sourceCentenars d’associacions mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Seran tres dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més. L’oportunitat anual de viure i gaudir d’aquest país, amb tota la seva diversitat, en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones.

El Centre Català de Luxemburg hi estarà present en tres modalitats: una parada amb informació sobre Catalunya i el Centre Català, la llibreria catalana a l’entrada del recinte (dins un “Stand des littératures hispaniques”) i, enguany com a novetat, un estand doble amb quadres dels artistes del Centre Català.

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun espai de temps per a ajudar-nos en els estands del CCL, sereu molt benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra diponibilitat a la nostra adreça habitual. Gràcies per endavant.