Publicat el

Abril: agenda anticipada

El mes d’abril es presenta ple d’activitats al Centre Català de Luxemburg. Per començar, teniu fins al dia 1 d’abril per enviar els vostres escrits al concurs literari «Sant Jordi a Mil». Després, el dia 11, presentarem la cultura catalana al CSC d’Arlon i, a partir de l’endemà, tindrà lloc el Printemps des poètes, amb la participació per part catalana de Josep Maria Sala Valldaura. Teniu el programa complet aquí.

La culminació del cap de setmana poètic serà diumenge 14 amb la CALÇOTADA. Recordeu que els socis tenen preferència per inscriure’s abans del dia 2 d’abril (quan s’obre la inscripció a tothom, en funció de les places disponibles). Per inscriure-us, heu d’escriure un missatge a la nostra adreça de contacte.

Les setmanes posteriors no mancaran les activitats: conferències, presentacions de llibres, el Cafè Literari (amb la novel·la El relat de Günter Psarris, d’Albert Salvadó), el Sant Jordi dels nens i la festa de Sant Jordi (amb lliurament dels premis als guanyadors del concurs literari i un homenatge als poetes Espriu, Estellés i Villangómez).

Aviat rebreu més informació.