Publicat el

28 de juny: nit de l'havanera

El Centre Català de Luxemburg us recorda que la nit de l’havanera d’enguany tindrà lloc el proper divendres 28 de juny a les 20.00 hores a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands, Luxembourg Ville).

Havaneres

El programa, com sabeu, inclou sopar, bona música, bon ambient i festa: una òptima manera de donar la benvinguda a aquest estiu tímid. El menú de la nit consistirà en pa amb tomàquet, pernil, formatge, fuet, botifarres, truita de patata, coca, cava i el tradicional cremat. El menú musical queda en mans del grup Vallparadís, que oferirà havaneres (evidentment), a més de valsos, boleros i alres peces.

Els preus són de 30 euros (socis del Centre), 20 euros (estudiants i persones que busquen feina) i 38 euros. Us demanaríem que reservéssiu per correu electrònic a la nostra adreça habitual.