Publicat el

Un català de Luxemburg distingit amb el Premi Batista i Roca

L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) concedeix des de fa vint-i-cinc anys el premi «Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols». Amb aquest guardó reconeix la tasca d’aquells catalans i catalanòfils residents a l’exterior que s’han distingit pel seu treball en favor del manteniment de la presència catalana en el món i la difusió de la cultura catalana i el fet nacional català a l’exterior. En l’edició d’enguany, junt amb nou premiats més, l’honor ha correspost a Jordi Gairín Fosas del Centre Català de Luxemburg i de la Penya Barça de Luxemburg.

Volem felicitar l’amic Jordi, tresorer des de fa gairebé deu anys i president des de l’1 de juliol. Amb ell, són un total de sis els membres del CCL que han estat reconeguts amb aquesta distinció (Antoni Montserrat, 1993; Elisenda Franquesa, 1997; Pilar Alférez, 2000; Xavier Valeri, 2006; i Mateu Turró, 2007).

Teniu la llista completa de premiats a la pàgina següent de l’IPECC: guardonats 2013.