Publicat el

Dimecres 26 de març: documental i conferència d'Elena Marisol Brandolini

Elena Marisol Brandolini ens visitarà el dimecres 26 de març per presentar-nos el documental La Catalunya que vindrà, que ha escrit i dirigit. Aquest documental intenta explicar la situació actual de Catalunya mitjançant entrevistes amb personatges coneguts, per exemple, Muriel Casals i Toni Soler. El veurem al local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville) a partir de les 19.15.

la_catalunya_que_vindra

Brandolini és economista i periodista especialitzada en política internacional. Resideix a Sitges, des d’on col·labora amb el programa radiofònic de la RAI «Radio 3 mondo» i ha escrit diversos llibres. El més recent ha estat Catalunya-España, il difficile incastro, amb el qual intenta explicar Catalunya a un públic italià.

El documental es projectarà en català amb subtítols i la seva directora ens parlarà en italià, però li podrem formular preguntes en català, castellà i italià.