Publicat el

L'auca de la calçotada

Ahir vam celebrar la tradicional calçotada. Enguany celebràvem el 25è aniversari de la primera i, per aquest motiu, la festa va incloure diverses sorpreses. Per exemple, el sorteig d’un bitllet d’avió Luxemburg-Barcelona per a dues persones (gentilesa de Luxair), un pitet personalitzat del Centre Català de Luxemburg (disseny de Llorenç Amer) i una auca de la calçotada.

L’auca és un petit homenatge a tota la gent que ha col·laborat, incansablement, en les diferents calçotades que s’han anat celebrant al llarg d’aquests anys i que continuen implicant-se en alguna de les moltes fases que inclou el procés de preparació d’una calçotada a més de mil quilòmetres de la terra d’origen dels calçots. Podeu descarregar-vos l’obra de Llorenç Amer (dibuixos) i Màxim Serranos (versos) a partir d’aquest enllaç.