Publicat el

Activitats de llengua catalana per a infants

El CCL ha organitzat activitats d’ensenyament de la llengua catalana per a infants des de 1988. Hi ha una àmplia experiència docent al darrere i el professorat és sempre competent i preparat per a fer aquesta tasca. El treball es basa en l’activació conscient dels coneixements lingüístics mitjançant activitats pràctiques i lúdiques que tenen, en tot moment, cura de no crear interferències en l’aprenentatge de les noves llengües que s’aprenen a l’escola. És totalment indiferent el sistema escolar en el que els vostres fills segueixin els seus estudis (escola pública luxemburguesa, Escola Europea, altra).

És per això que el Centre Català de Luxemburg vol continuar potenciant les classes de català per a nens. Per al curs 2014/2015 us oferim les següents possibilitats:

  • Curs de llengua catalana (35 hores) per a nens i nenes de primària (haurien de saber llegir) tots els dimecres de 17.30 a les 18.30 (de dimecres 18 de setembre de 2014 a dimecres 1 de Juliol de 2015).
  • Curs de llengua catalana (35 hores) per a nens i nenes de secundària tots els dimecres de 18.35 a les 19.35 (de dimecres 18 de setembre de 2014 a dimecres 1 de Juliol de 2015).

Els cursos es realitzaran al local del Centre Català (88, Rue de la Semois – Luxembourg ville). El preu del curs és de 210€ per nen/nena i de 200€ per cada germà o germana addicional. Per poder portar a terme el curs, necessitem que hi hagi un mínim de 5 alumnes inscrits per curs.

En el fitxer adjunt, trobareu el formulari d’inscripció. Per inscriure-us o per obtenir més informació, podeu enviar un mail (amb el formulari d’inscripció) a l’adreça de contacte del Centre Català de Luxemburg.