Publicat el

Trobada Europea de Comunitats Catalanes

TrobadaCCEE-2014

Les comunitats catalanes de l’exterior del continent europeu preparen la seva 6ena Trobada, que se celebrarà enguany a Luxemburg els dies 26 a 28 de setembre. El Centre Català de Luxemburg serà, aquest cop, l’entitat organitzadora.

A la Trobada s’abordaran els principals temes de preocupació dels catalans residents a l’exterior: qualitat democràtica i dret de vot, el registre de catalans i catalanes residents a l’exterior, la nova migració i com acollir-la i ajudar-la, les necessitats escolars de les poblacions infantils a l’exterior, l’ús de les noves tecnologies, la gestió econòmica de les entitats, el treball en xarxa, etc. També hi han previstos espais de debat des de les ANC-Exteriors. La participació de totes les entitats i grups catalans a Europa és important. En aquest enllaç trobareu el programa provisional de la Trobada.