Publicat el

18 i 19 d'octubre: castanyada a Schengen

Pels dies 18 i 19 d’octubre el Centre Català de Luxemburg i el Casal Català de Brussel·les organitzem conjuntament una activitat familiar: la Castanyada del Benelux (una mica avançada de dates, és cert). El cap de setmana, l’alberg de joventut de Schengen acollirà tots aquells que vulguin passar un cap de setmana a la natura. Schengen és famós per donar nom al tractat de lliure circulació de persones i mercaderies, que es va signar en aquest poble luxemburguès que té frontera amb Alemanya i França.

El programa inclou, encara, algunes propostes. Dissabte: passejada per Schengen; sopar amb especialitats de la regió; castanyada amb castanyes, panellets i moscatell. Diumenge: aprofitant els colors que ens ofereix la tardor luxemburguesa, us proposem fer una excursió per aquests boscos i vinyes, tot vorejant el riu Mosela.

Cal portar tovalloles i efectes personals; roba d’abric, per si fa fred; calçat i vestimenta adequada per a la visita del Castell. El preu és de 45 € per persona major de 12 anys, 35 per a nens i nenes fins a 12 anys. Pels menors de 3 anys és gratuït. Inclou: sopar del dissabte, nit del dissabte i esmorzar del diumenge.

Les places són limitades, així que afanyeu-vos! Per a inscriure-us, envieu-nos un mail a la nostra adreça habitual.