Publicat el

Del 26 de gener al 9 de febrer: Cicle de Cinema del Centre Català

Dilluns 26 de gener comença una nova edició del Cicle de cinema del Centre Català. Com és tradició, us oferirem tres pel·lícules per a adults, que veurem a les 21.15, i una per a nens, dissabte a les 16.30. Totes les projeccions seran al cinema Utopia, a l’Avenue de la Faïencérie, de la ciutat de Luxemburg. Apunteu les dates.

  • Dilluns 26, a les 21.15 hores, projecció de Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres, dirigit per Pere Herms. Comptarem amb la presència dels protagonistes: Pere Herms i Raül Coromines.
  • Dissabte 31 de gener, a les 16.30 Cher ami, de Miquel Pujol
  • Dilluns 2 de febrer, projecció de la comèdia Barcelona nit d’estiu, de Dani de la Orden
  • Dilluns 9 de febrer, clausura amb Rastres de sàndal, de Maria Ripoll

Com veieu, una programació variada i de qualitat, amb cintes nominades als premis Gaudí i Goya.