Publicat el

Dimarts 14 d'abril: conferència de Josep Huguet

A l’espera d’un convidat que acollirem el mes de juny, la quarta conferència política prevista enguany tindrà lloc dimarts 14 d’abril a les 19.15 al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville). En aquesta ocasió es tracta de Josep Huguet, president de la Fundació Josep Irla.

Josep Huguet i Biosca (Manresa, 1951), enginyer industrial i llicenciat en Història Contemporània, es va iniciar en la política des de la militància antifranquista. Membre de l’Assemblea Catalana i de la Crida, va militar en diferents partits polítics (PSAN, NE) fins a integrar-se a Esquerra Republicana de Catalunya el 1989. Amb aquesta formació va ser escollit diputat al Parlament de Catalunya el 1995. Més endavant va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat, entre ells, dues conselleries de la Generalitat de Catalunya en dos períodes diferents: Comerç, Turisme i Consum (2004-2006) i Innovació, Universitats i Empresa (2006-2010). Actualment presideix la Fundació Josep Irla, vinculada a ERC.