Publicat el

Divendres 26 de juny: nit de l’havanera

El Centre Català de Luxemburg us recorda que la nit de l’havanera d’enguany tindrà lloc el proper divendres 26 de juny a les 20.00 hores a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands, Luxembourg Ville).

Havaneres 2015

El programa, com sabeu, inclou sopar, bona música, bon ambient i festa: una òptima manera de donar la benvinguda a l’estiu. El menú de la nit consistirà en pa amb tomàquet, pernil, formatge, fuet, botifarres, truita de patata, coca, cava i el tradicional cremat. El menú musical queda en mans del grup Vallparadís, que oferirà havaneres (evidentment), a més de valsos, boleros i alres peces. Serà una ocasió especial car es tracta de la darrera actuació del grup, que han decidit dissoldre’s però han tingut l’amabilitat de tocar una última vegada per a nosaltres.

Els preus són de 30 euros (socis del Centre), 20 euros (estudiants i persones que busquen feina) i 38 euros (preu general). Us demanaríem que reservéssiu per correu electrònic a la nostra adreça habitual o bé per telèfon al 691312193.