Publicat el

Diumenge 12 de juliol: excursió en bicicleta a Echternach

Aquest diumenge 12 de juliol tindrà lloc l’anual excursió en bicicleta del Centre Català, que servirà per cloure aquesta temporada d’activitats. Sortirem a les onze del matí del Kirchberg (prop de l’aparcament de LuxExpo) i seguirem l’itinerari fins a Echternach (38 quilòmetres, «Piste cyclable 2»). La ruta és especialment panoràmica i gens complicada. No es tracta d’una competició sinó d’una passejada que inclourà un parell de parades per agafar forces i comentar la jugada.

Trobareu més informació sobre l’itinerari a la següent pàgina de l’Administration des Ponts et Chaussées.

Si voleu venir, poseu-vos en contacte amb nosaltres, per resoldre l’organització d’alguns detalls (per exemple un de relativament important: la tornada).