Publicat el

Dijous 3 de desembre: concert de Laura Simó i Francesc Burrull

Simó-Burrull

El Centre Català de Luxemburg té el plaer de convidar-vos al concert de LAURA SIMÓ (veu) i
FRANCESC BURRULL (piano), que interpretaran composicions de Joan Manuel Serrat.

Aquesta serà la quarta actuació de Laura Simó i la segona del Mestre Burrull a Luxemburg. Ella, una veu incomparable; ell un veritable monument del jazz català i espanyol dels darrers seixanta anys. El concert, a piano i veu, proposa un recull de les cançons més conegudes del Noi del Poble Sec, que formen part de treballs discogràfics com Mediterráneo, Serrat/4 o En Tránsito, sense oblidar els dedicats a Antonio Machado i Miguel Hernández.

El recital tindrà lloc dijous 3 de desembre de 2015 a les 19h00 al nostre local (88, rue de la Semois, Luxembourg Ville). El nombre de localitats és limitat i, per tant, us recomanem que reserveu com més aviat millor a la nostra adreça de contacte. El preu és de 15 euros (socis: 12 euros).