Publicat el

Dinar de Nadal i Festa del Tió

tio4

El Centre Català de Luxemburg us convida a la darrera activitat de l’any i una tradició ja ben arrelada: el Dinar de Nadal i la Festa del Tió. Serà Diumenge 13 de desembre, durant el migdia i la tarda.

El dinar començarà a les 13.30, a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands; Luxembourg Ville). Tothom que vulgui assistir al dinar ha de portar alguna cosa per menjar, més o menys a la 13.00 per tenir temps de preparar el buffet. Per la seva part, el CCL aportarà la beguda.

A les 16.15, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb el grup d’animació El pot Petit, que ja ens va acompanyar fa un parell d’anys. No faltaran els regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i
altres activitats per a petits i grans.

Us agrairíem que reservéssiu abans de divendres dia 11 a aquesta adreça. A la reserva, especifiqueu què portareu per menjar, si veniu al dinar, i, si només veniu al tió, us preguem que ens envieu el nom i l’edat dels nens que hi participaran per tal de personalitzar el regal.

El preu per a ambdues activitats és de 15 euros. Recordeu que podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber. Evidentment molt millor si us animeu a participar a les dues activitats.