Publicat el

Projecció de Chaos, de Coline Serrault

Dilluns 25 de gener de 2016 a les 19.00 hores, projectarem al local Chaos, de Coline Serrault (2001). Actuen en aquesta peça, Vincent Lindon, Catherine Frot i Rachida Brakni. Es tracta d’una projecció més del cicle de pel·lícules preferides dels nostres socis.

Quinze anys després de la seva realització, Chaos continua sorprenent pel seu encert a l’hora de tractar temes com la prostitució, la integració de les dones magrebines a la societat francesa i, en general, la revolta de la dona davant la discriminació que pateix. Tot i que planteja situacions molt dures, Coline Serrault sap matisar el conjunt amb molta sensibilitat i magnífics tocs d’humor. Val molt la pena descobrir aquesta petita joia que no va rebre en el seu moment tota l’atenció que mereixia.

Versió original en francès sense subtítols. Entrada gratuïta.