Publicat el

Calçotada 2016

Calçotada2014-8

Sí, enguany ens avancem: la Calçotada del Centre Catalá se celebrarà diumenge dia 6 de març a les 13.00 hores, al ja tradicional Local dels Scouts de Belair (Rue des Celtes 38A, Merl; Luxembourg Ville). Com sabeu, l’aforament d’aquest local on hem celebrat les darreres calçotades és limitat (100 places adults) i us convé inscriure-us com més aviat millor.

El menú d’enguany no inclou sorpreses i consistirà en calçots cuinats per amoroses mans, salsa romesco (importada directament d’Alcover), botifarres, costelles de xai, vi, cava, postres i cafè. Durant les postres podreu adquirir butlletes per participar en el sorteig d’un bitllet d’anada i tornada a Barcelona per a dues persones (gentilesa de Luxair).

Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte, on indiqueu el nom de les persones inscrites i si es tracta d’adults o nens. Un cop fet això, haureu de fer efectiu el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP, deixant ben clar el concepte Calçotada + nom a l’ingrés. L’ordre d’arribada de l’ingrés bancari serà el que marcarà l’ordre d’inscripció. La inscripció està oberta fins al 22 de febrer per a socis i, a partir d’aquesta data, també per a no socis.

Preus: 48 euros (adults no socis), 38 euros (adults socis del Centre) i 11 euros (menors de 7 a 15 anys). Per als menors de 7 anys és gratuït.