Publicat el

10.000 km – XXIIIème CYCLE DE CINÉMA DU CENTRE CATALA DE LUXEMBURG –

XXIIIº cicle de cinema Luxemburg Centre Català

UTOPIA FILM

(de. de la Faïencerie, Luxemburg Ville)

10.000 Km

dilluns 15 febrer 2016, 21h30

10.000 km (2014)

v.o. és. subtítols en anglès - 98 acta

Un film de Carlos Marques-Marcet

realització : Carlos Marques-Marcet

guió : Carlos Marques-Marcet, clara Roquet

fotografia : Dagmar Weaver-Madsen

emetre : Natalia Tena, David Verdaguer

Alexandra et Sergi, una jove parella de Barcelona, gaudeixen de la fusió amor. Ells decideixen tenir un nadó, però Alex se li va oferir una estada artística d'un any a Los Angeles. per a ella, Potser aquesta és l'última oportunitat de reviure la seva carrera photopraphe. Així, la parella va decidir suspendre els seus plans per a un any. separats per 10.000 quilòmetres, Alex i Sergi no poden basar-se en la comunicació virtual per mantenir la flama de la seva relació.

La pel·lícula va guanyar el Premi de Plata de Concha al millor actor i el premi del jurat a la millor fotografia al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2014, i el Premi Goya a la millor primera pel·lícula i 4 premis Gaudí, incloent millor pel·lícula i millor director.

la XXIIIº cicle de cinema Centre Català Luxemburg amb el suport de l'Ambaixada d'Espanya a Luxemburg, la Generalitat de Catalunya et Luxair.

ambaixada

generalitat

5e57a6_060a0827bcac4d6d87bcad5f52ab1c5e