Publicat el

33è Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté i 16è Salon du Livre et des Cultures

Cartell festival 2016

33è Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté i 16è Salon du Livre et des Cultures els dies 11, 12 i 13 de març de 2016 als Halls de la Foire Internationale a Kirchberg, Luxembourg Ville (LUXEXPO).

Organitzat pel CLAE (Comité de Liaison des Associations d’Étrangers), plataforma associativa de la qual forma part des de sempre el Centre Català de Luxemburg.

El Festival, amb més de 30.000 visitants anuals i prop de 400 estands, és, un any més, una aposta per la diversitat i la convivència cultural com a valors de la societat luxemburguesa. Estands gastronòmics i culturals de les diverses comunitats residents a Luxemburg, música, activitats folklòriques, exposicions, debats, etc. donaran, com sempre, el color i la diversitat habituals al Festival. Per part del Centre Català de Luxemburg (CCL) podeu comptar, com sempre, amb l’estand cultural català amb una àmplia oferta d’informacions turístiques, lingüístiques, culturals i altres.

El CCL organitza també, juntament amb el Círculo Antonio Machado, l’Associació d’Amics del 25 d’Abril, la revista Abril i altres associacions llatines l’Espai de les literatures Ibèriques al Saló del Llibre i de les Cultures amb venda de llibres, en català i castellà, de tots els estils i gèneres. Una oportunitat per posar al dia les vostres llibreries a preus raonables.

Comptem, com sempre, amb la vostra imprescindible col·laboració per a fer funcionar els nostres estands. Si us plau, si disposeu d’una mica de temps durant el cap de setmana (divendres, dissabte o diumenge a les hores que us convinguin) poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Us recomanem els concerts, amb entrada lliure, del divendres 11 amb els grups Masha’el el Falesteen (Palestina), Indjaran (Algèria) i African River i del dissabte 12 amb Morik (França-Guadalupe).

Us recomanem també les Taules Rodones: «Quelle politique d’accueil au Luxembourg?» dedicada als fenòmens migratoris a Luxemburg (en què participa un membre del CCL) que se celebrarà el divendres 11 a les 18.30h, la presentació de la revista satírica Mongolia el dissabte a les 15.30 i el debat «L’Espagne et le Portugal à la croisée des chemins – Renouveau démocratique et social ou continuité de l’ordre néolibéral?» que se celebrarà el diumenge dia 13 a les 12.00 h.

Trobareu el programa complet del Festival al web del CLAE.

Gràcies a tots i fins el cap de setmana!