Publicat el

Assemblea general anual

El Centre Català de Luxemburg us convida a la seva Assemblea General Anual, que se celebrarà dimarts 5 de juliol de 2016 a les 19.15 hores al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois, Luxembourg Ville).

L’ordre del dia per a l’assemblea és el següent:
1. Informe de les activitats 2015/2016.
2. Aprovació de l’Informe financer 2015.
3. Pla d’activitats 2016/2017.
4. Informe sobre activitats amb la FIEC (Federació Internacional d’Entitats Catalanes) i amb el CLAE (Comité de Liaison et Action des Etrangers).
5. Altres.

Al final de l’Assemblea se servirà una copa de cava i un petit aperitiu per a tots els assistents.
Us demanem que assistiu a l’assemblea atesa la importància que té per a tota associació la participació i l’opinió dels membres. Conèixer la vostra opinió serveix per poder millorar les activitats realitzades i les previstes. Totes les crítiques i suggeriments no seran només benvinguts, sinó que són indispensables.