Publicat el

22 i 23 d’Octubre 2016; Castanyada a Esch-sur-Sûre (Luxemburg)

Pels dies 22 i 23 d’octubre el Centre Català de Luxemburg i el Casal Català de Brussel·les organitzem conjuntament una activitat familiar: la Castanyada del Benelux (una mica avançada de dates, és cert). El cap de setmana, l’alberg de joventut de Lultzhausen acollirà tots aquells que vulguin passar un parell de dies a la natura.

El programa inclou, encara, algunes propostes. Dissabte: passejada per Esch-sur-Sûre; sopar amb especialitats de la regió; castanyada amb castanyes, panellets i moscatell. Diumenge: aprofitant els colors que ens ofereix la tardor luxemburguesa, després d’esmorzar, farem una bonica excursió de 8,6 km al voltant del llac de la Sûre i pels boscos i camps que envolten el poble. Excursió molt recomanable a la tardor amb els colors dels faigs i roures emmirallant-se en l’aigua del llac. Per acabar, qui vulgui podrà dinar al restaurant Comte Godefroy del poble on fan el dinar temàtic de tardor “L’overture de la Chasse en harmonie aux Champignons Sauvages”, molt recomanable i amb productes de proximitat.

Ens allotjarem a l’alberg de joventut de Lutzhausen. Cal portar tovalloles i efectes personals; roba d’abric, per si fa fred; calçat i vestimenta adequada per a la visita del Castell. El preu és de 38 € per persona major de 12 anys, 32 per a nens i nenes fins a 12 anys. Pels menors de 3 anys és gratuït. Inclou: sopar del dissabte, nit del dissabte i esmorzar del diumenge.

Les places són limitades, així que afanyeu-vos! Per a inscriure-us, envieu-nos un mail a la nostra adreça habitual.

eschIMG_20160717_160606