Publicat el

Projecció de la pel·lícula “Un cuento chino”

Un cuento chino

Els organitzadors del XVIII Festival de Cinema Espanyol de Luxemburg comptàvem, a l’hora de preparar el programa, amb una excel·lent pel·lícula argentina cedida per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament que, per diversos motius, no vam poder incloure a la selecció definitiva. Es tracta d’Un cuento chino, faula agredolça dirigida per Sebastián Borensztein, que va obtenir, entre d’altres, el premi al millor film al Festival de Cinema de Roma el 2011 i el premi Goya a la millor pel·lícula hispanoamericana el 2012.

Donat el seu evident interès, el Centre Català de Luxemburg i el Círculo Cultural Español Antonio Machado han decidit organitzar una projecció especial i convidar-hi tots els seus socis i simpatitzants. La projecció tindrà lloc el proper dijous 4 de maig a les 19.30 al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville).

Realització: Sebastián Borensztein
Guió: Sebastián Borensztein
Música: Lucio Godoy
Fotografia: Rodrigo Pulpeiro
Protagonistes: Ricardo Darín, Muriel Santa Ana, Ignacio Huang

Versió original en espanyol, subtítols en anglès. 95 minuts. Entrada gratuïta.