Publicat el

Jornada de portes obertes – Diada Nacional de Catalunya

Per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, enguany us convidem a visitar el nostre local diumenge 10 de setembre. Us hi acollirem en una jornada de portes obertes que comptarà amb un seguit d’activitats que us permetran de passar una bona estona, conèixer gent i saber més coses sobre el Centre Català.

Obrirem la parada a les 12, al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville). A aquella hora us ensenyarem a ballar una sardana i, a continuació, tindreu l’oportunitat de ballar-ne ( l’àrea de jocs infantils del parc que hi ha al costat del local).

A les 13.00 hores, podreu gaudir d’un tast gastronòmic (fuet, embotits diversos, cava…)

A les 19.00 Projecció de la Pel·lícula “Incerta Glòria”                                                                          

Durant tot el dia,  demanar assessorament sobre el futur sistema de vot electrònic, preguntar el que us preocupi sobre viure i treballar a Luxemburg, entrar en contacte amb la Penya Barça de Luxemburg i conèixer els professors de català (de nens i adults) del Centre Català.

Us agrairíem que confirméssiu la vostra presència (en especial, per preparar el tast gastronòmic) escrivint-nos a l’adreça de contacte o trucant al 00352 691 425565.