Publicat el

Teatre: «Up a Up, el mètode»

UP a UP el mètode

Diumenge 25 de febrer a les 17.00 al Sang & Klang, us presentem una obra de teatre amb música: Up a Up, el mètode de i amb Eduard Boleda, dirigit per Arnau Vinós.

Es tracta d’un espectacle per a un sol actor o músic o aprenent de músic que esdevindrà un gran músic… o molts. En aquesta obra, l’Eduard ens presenta un mètode revolucionari que permet, en una hora, fer realitat la teva passió. Apassionat del futbol, l’Eduard vol convertir-se en el nou Messi, però alguna cosa surt malament i l’Eduard es retroba dins del mètode, on pren el lloc del professor. A partir d’aquí el món virtual i el real es confonen fins al punt que no es poden destriar i l’espectador no sap ni quin Eduard té al davant.

El preu de l’entrada és de 10 euros per a socis del CCL i 15 per a no socis. Vegeu aquí el pòster de l’esdeveniment.