Publicat el

Del 2 al 4 de març: Festival de les Migracions i Saló del Llibre 2018

El cap de setmana del 2 al 4 de març, torna la nostra cita anual al pavelló firal de LuxExpo – The Box, a la ciutat de Luxemburg. Se celebra l’edició 2018 del Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté, que organitza, com cada any, el CLAE.

Centenars d’associacions hi mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Seran tres dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones. Aquesta es combina amb una nova edició del Salon du Livre de Luxemburg, punt de trobada d’escriptors, editors i lectors de totes les cultures i llengües presents al Gran Ducat.

El Centre Català de Luxemburg hi estarà present en dues modalitats: amb una parada d’informació sobre Catalunya i el Centre Català (dins el Festival), i amb la llibreria catalana (dins el Salon).

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun moment a ajudar-nos en algun dels estands del CCL, sereu més que benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra disponibilitat a la nostra adreça habitual. Gràcies.

Enguany, a més, tenim un convidat excepcional: el dibuixant Manel Fontdevila, que es trobarà amb lectors i curiosos dissabte 3 a les 17 hores (activitat en col·laboració amb AREL).