Publicat el

Festival de les Migracions 2023

El darrer cap de setmana de febrer se celebra el Festival de les Migracions 2023. Després d’un parell d’anys de provisionalitat, la gran cel·lebració de la diversitat a Luxemburg torna en el seu format habitual a LuxExpo.

Festival de les Migracions 2023

Amb l’organització del CLAE, centenars d’associacions hi mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. En conjunt, seran dos dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones. Com en altres edicions, el festival es combina amb una mostra d’art i amb el Salon du Livre de Luxemburg, punt de trobada d’escriptors, editors i lectors de totes les cultures i llengües presents al Gran Ducat i la seva zona d’influència.

Així doncs, el Centre Català de Luxemburg hi serà present amb una parada al Saló del Llibre. Tindrem la nostra tradicional llibreria catalana, amb les últimes novetats editorials en català i castellà. La peça clau serà el nostre llibre: La llegenda de Sant Jordi, disponible en 16 idiomes.

Voluntaris

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun moment a ajudar-nos a l’estand del CCL sereu més que benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra disponibilitat a la nostra adreça habitual o posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol altre canal. Moltes gràcies per endavant.