Posted on

16, 17 and 18 March: Festival des migrations

El Centre Català de Luxemburg participarà al 24è Festival des migrations, des cultures et de la citoyenneté que se celebrarà a LuxExpo (Luxemburg-Kirchberg) of 16 to the 18 March. Es tracta d’una magnífica ocasió per apropar-se a les cultures presents a Luxemburg.

Cartell del festival

Hi serem presents amb un estand gastronòmic/cultural català (amb àmplia oferta d’embotits portada directament des de Vic i de vins del Priorat i del Penedès), i amb una àmplia oferta d’informacions turístiques, lingüístiques, cultural, CD de música catalana, gadgets diversos i altres. Per cert, necessitem la vostra col.laboració, si voleu venir a atendre els milers de visitants que, without a doubt, passaran per la nostra parada. Poseu-vos en Contact amb nosaltres i informeu-nos sobre la vostra disponibilitat.

Paral.lelament, tindrem una parada al 7è Salon du Livre et des Cultures (mateixes dates i mateixa zona d’exposició) per oferir-vos les darreres novetats editorials en català i alguns clàssics de la nostra llengua. En el marc del Saló, dissabte a les 16h15 rebrem la visita de l’escriptora barcelonina Laura Freixas and, diumenge a les 15h30, de Màxim Serranos i Soler, escriptor català resident a Luxemburg. A la vegada, aprofitant el Spring of Poets, podrem escoltar els versos de Valentí Gómez i Marga Clark (dissabte a les 15h a l’abadia de Neumünster i diumenge a partir de les 12h al recinte del festival).

Podeu trobar el programa complet del festival (presentacions d’escriptors, concerts, actuacions de ball) a partir de la pàgina web del CLAE.