Posted on

23 d'abril: Saint George's Day

El proper dilluns dia 23 d’abril se celebra una de les festes més tradicionals a Catalunya: la Diada de Sant Jordi, Day of the Book and the Rose, que la UNESCO ha declarat Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor.

St. George

El Centre Català de Luxemburg vol convidar tothom a celebrar, també a Luxemburg, aquesta diada. To do it, res millor que un estand on tingueu la possibilitat de comprar les darreres novetats del llibre en castellà i en català.

El dilluns 23 d'April 2007 (St. George) of the 15.00 at 20.00 hores al Restaurant Chez Rafael (a la Place de Paris de Luxembourg Ville) hi podreu trobar l’estand de les literatures hispàniques amb una gran oferta de novetats de les literatures espanyola, llatino-americana i catalana, per a infants i per a adults. No faltarà una àmplia oferta de llibres amb un 50% de descompte.

Tots els assistents rebran una rosa com a obsequi de part dels organitzadors. Us hi esperem.

La nit del Dia de Sant Jordi (from the 20.30) tindrà lloc un sopar al mateix Restaurant Chez Raphael.