Posted on

18 d'octubre: Toti Soler concert

Toti Soler és un gran guitarrista molt conegut a Catalunya i arreu. Les seves col.laboracions amb altres músics i cantants li han valgut un gran reconeixement entre els companys de professió i entre el públic en general. Després de dues actuacions memorables a Luxemburg (una amb l’enyorat Ovidi Montllor), ens oferirà un nou concert per celebrar els 20 anys del Centre Català i l’actualitat de la poesia catalana.

All Soler

On this occasion, Soler ens presentarà la seva última creació: La veritable història de Willy Muñoz. Acompanyat de Llúcia Vida i Jordi Janés, l’espectacle suposa un homenatge al desaparegut Ovidi Montllor, gran poeta i amic personal del guitarrista (amb qui va compartir un dels recitals a Luxemburg). In fact, d’una manera més general, podríem afirmar que es tracta d’un homenatge a la poesia catalana en aquest any 2007 tan especial per a les lletres catalanes.

Acabat d’arribar de Frankfurt (on actua el dia 9 d'octubre), Toti Soler ens oferirà la seva música intemporal i d’arrel a lAbbaye de Neumünster Thursday 18 d’octubre a partir de les 20.30. The price is 20 euros (15 per a estudiants). Podeu adquirir les entrades a través de la Billeterie Centrale:

Tel: 4708951
E-mail: billetterie@vdl.lu

Pour plus d’infos.