Posted on

Wednesday 16 December: ANNUAL GENERAL ASSEMBLY

La junta directiva del Centre Català de Luxemburg convoca tots els socis de l’associació a l’Assemblea General Anual. L’Assemblea se celebrarà a la Brasserie de Kirchberg (193, rue de Kirchberg, Luxembourg Ville) i anirà seguida d’un sopar per a tots els assistents al mateix restaurant (si us plau, confirmeu la vostra presència).

L’ordre del dia previst és el següent:

  1. Activity Report 2008
  2. Report on the activities FIEC (International Federation of Associations Catalan) and the HPLC (Action and Liaison Committee of Foreigners)
  3. Approval of the Financial Report 2007
  4. Elecció de llocs vacants a la Junta Directiva
  5. Plan activities 2009
  6. Other

Us preguem la vostra assistència, atesa la importància que té per a tota associació la participació i l’opinió dels membres per millorar les activitats realitzades i per planificar les activitats futures. Totes les crítiques i suggeriments no seran només benvingudes sinó que són indispensables.

Tota persona interessada a formar de la junta directiva pot posar-se en contacte amb la junta sortint o presentar la candidatura directament el dia de l’assemblea. Us animem a fer-ho especialment enguany, dins la perspectiva d’ampliació i renovació de la junta del CCL.

La junta directiva actual agraeix la confiança dipositada i espera retrobar tots els socis el dia de l’assemblea.