Posted on

Of 22 to the 24 d'octubre: Castanyada a De Moer (Països Baixos)

Of 22 to the 24 d'octubre, el Casal Català dels Països Baixos, el Centre Català de Luxemburg i el Casal Català de Brussel·les organitzen una activitat ben familiar i de germanor: the “molt esportivaCastanyada del Benelux! De Moer (al bell mig de Brabant) us acollirá a tots aquells que vulgueu passar un cap de setmana esportiu a la natura. More information: here.

Ens allotjarem a www.arbeid-adelt.nl, el lloc ideal per passar un cap de setmana junts i gaudir dels espais exteriors. Address: Kampeerboerderij Arbeid AdeltGalgeneind 6, 5176 NN De Moer.

De Moer

Per tal d’inscriure-us, envieu un correu a info@casalcatala.nl per indicar quantes persones sereu, i feu la transferència a ABN Amro 41.56.73.186, amb el vostre nom. Poseu també en còpia ladreça electrònica del CCL.

Si us cal més informació, podeu demanar-la al Xavier (691312193).

Price: 100 euros per person. includes 2 nits, 2 esmorzars, 2 sopars, 1 dinar, excursió i castanyada. No inclou roba de llit, begudes i entrada al partit de la selecció catalana de korfball (estem negociant un bon preu de grup).

Tot i que la idea original (com s’ha fet altres anys) és de passar un cap de setmana junts, volem facilitar la participació de la majoria.
Per tant, aquí teniu una llista per activitat, preu i persona.

  • 1 nit amb esmorzar: 25 euros
  • 1 sopar: 15
  • Excursió amb pannekoek: 12
  • Castanyada guapa: 8

Limited, Hurry to register!

Programa general:

  • Friday 22, arribada a De Moer (18h) i sopar (20h)
  • Wednesday 23, excursióHuis ter Heide” (11h) amb pannekoek, trobada amb la Selecció Catalana de korfbal, sopar català (18h), partit Catalunya-Bèlgica (20:30h) del Campionat Europeu de korfbal (www.ekkorfbal2010.nl) i Castanyada (22h) fins molt tard!
  • Wednesday 24, esmorzar i programa lliure per gaudir de tot el que ens ofereix la zona (Efteling, Breda, Duinen, Kasteel Loevestein).