Posted on

17 June: nit de l'havanera

El Centre Català de Luxemburg comunica que les HAVANERES 2011 tindran lloc el proper divendres 17 in June 20.00 Sang hours in the room & Klang (1, rue des Trois Glands, Luxembourg Ville). The program, as you know, includes dinner, good music, bon ambient i festa: optimal way to welcome summer.

Vallparadís

Per no perdre el costum, el menú de la nit consistirà en pa amb tomàquet, Ham, cheese, whip, sausages, coca, champagne and the traditional burning.

Pel que fa a la música, podrem gaudir també de l’actuació en directe del grup Vallparadís, famosíssim a Luxemburg. as you know, tenen un repertori que va més enllà de l’havanera (tant en català com en castellà) i inclou, among others, valsos i boleros.

Us recomanem reservar aviat perquè l’aforament es limita a 100 places. For the reservation, please send us an email to the’usual address, on indiqueu el vostre nom i el nombre de persones que voleu inscriure. Un cop enviat, heu de fer el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 (deixeu ben clar el concepte havaneres + nom). L’ordre d’arribada de l’ingrés al compte marcarà l’ordre d’inscripció.

Prices are 35 euros (Partner Center, students) and 40 euros (non-members).