Posted on

Of 16 to the 18 March: festival de les migracions i saló del llibre

Som a mitjans de març, això vol dir que Luxemburg celebrarà un any més la gran diversitat que constitueix una de les riqueses d’aquest Gran Ducat. Ho farà en la 29a edició del Festival des migrations, culture and citizenship. Organitzat pel CLAE a LuxExpo a partir de divendres 16 in the afternoon, aquesta gran fira acollirà multitud de representacions i manifestacions de les diferents cultures presents a Luxemburg.

With each any, the Catalan Center will be present. Presentarem una parada d’informació turística i cultural sobre el nostre país d’origen. No deixeu de visitar-lo i, si disposeu d’una mica de temps i voleu passar una estona atenent al públic en el nostre estand, us voldríem demanar que us poseu en contacte amb nosaltres. Comptem amb la vostra col·laboració per tenir una presència lluïda també en aquesta edició.

Compartint temps i espai amb el Festival, se celebra el Salon du livre et des cultures, que enguany compleix dotze edicions. Escriptors de tot el món es reuniran per parlar de la seva obra i presentar els seus darrers treballs. Hi haurà també una gran oferta d’editorials i llibreries de Luxemburg (i altres països). Teniu el programa complet a la pàgina web del CLAE. Evidentment el CCL hi serà present amb la seva tradicional parada de llibres, on podreu trobar interessants clàssics i les ultimes novetats a uns preus competitius.

Jordi Soler
 (c) Pep Avila

En tractar-se de l’any del 25è aniversari del CCL, era una bona ocasió per oferir, in addition, una conferència de nivell. Wednesday 17, at 14 hours, tindrem ocasió d’escoltar Jordi Soler, autor mexicà d’origen català (i actualment resident a Barcelona). Ha signat novel·les com Bocafloja, Los rojos de ultramar, La última hora del último día O La fiesta del oso, però també llibres de poesia, reculls de contes i nombrosos articles. Ha estat també diplomàtic i col·laborador en diversos programes de ràdio. Aquest esdeveniment és una col·laboració amb el CLAE, el Círculo Cultural Antonio Machado i MexikaLux.

Ja sabeu què fareu el cap de setmana que ve.